Wenkbrauwen & Wimpers.

Browshaping:

Een wenkbrauw treatment gebaseerd op het volgen van jouw botstructuur. Door deze structuur te volgen, behoud je een mooie natuurlijke wenkbrauwvorm die past bij jouw gezicht. Door te werken met hars in plaats van een pincet, is het mogelijk om ook de donsharen rondom de wenkbrauwen te verwijderen. Hierdoor ontstaat er een mega strakke wenkbrauw. Om de wenkbrauw de perfecte kleur te geven, kunnen deze geverfd worden. Naar eigen wens of advies wordt deze kleur bepaald. Gestyled de deur uit? Uiteraard! Een highlighter hier, browgel daar and you are ready to rock your brows!

Wimperstyling:

Wimperverlenging met een natuurlijke oogopslag. De techniek, one by one wimper extension, creëert een subtiele en chique look en is praktisch gewichtloos. Er is keuze tussen verschillende lengtes, dikte en krul van de wimpers. De gemiddelde duur van een nieuwe one by one wimper behandeling is ongeveer 90 minuten. Het opvullen van deze techniek duurt 30 tot 60 minuten.

gwenn wenkbrauwen wimpers

Prijslijst.

Browshaping:
Wenkbrauwen harsen €12,50
Wenkbrauwen verven €12,50
Wenbkrauwen harsen, verven en stylen €23,50

Wimperstyling:
Nieuwe set €75
Opvullen tot 3 weken €35
Wimpers verven: €15

GWENN. gecreëerd vol passie, liefde en plezier voor het kappers- en schoonheidsvak. Een salon van deze tijd waar je terecht kunt voor zowel dames als heren.
Copyright © 2021 GWENN. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram