Kleuringen.

Geïnteresseerd in de verschillende soorten professionele haarkleuringen? Redken color is onderverdeeld in drie categorieën: demi-permanente haarverf, permanente haarverf en lighteners. In overleg kunnen wij bespreken hoe de trends zoals highlights, babylights en balayage het beste passen bij jouw stijl om de diepste brunette, meest levendige rode of koele blondine-look te realiseren.

Prijslijst.

Uitgroei kleuren v.a. €36.50,-
Uitgroei kleuren, lengte en punten (incl. t/m 15 folies) €65.-
Folie techniek kort haar €65,-
Folie techniek door scalp (halve coupe)/boblijn €75,-
Folie techniek door het hele haar, half lange lengte v.a €90,-
Folie techniek door het hele haar, lange lengte €115,-
Back to back folie techniek €135,-
(Door het hele haar folies waarbij vrijwel geen eigen haar tussen zit)
Balayage techniek v.a. €85,-
Hele blondering v.a €135,-

Shades EQ hairgloss.

Als je aarzelt om je haar permanent te kleuren, vraag dan naar Shades EQ-service, een demi-permanente haarkleuring die kleur, glans en conditie aan het haar geeft. Of je nu op zoek bent naar een opfrissende kleur, kleurcorrectie, glans verbeteren of naar de populairste rode loper-trends van het seizoen, Shades EQ hairgloss is always the answer! De Shades EQ-familie bevat geen ammoniak en is een zachte, egaliserende, conditionerende kleur, voor een gezonde glans en ongelooflijk mooie kleuren.

Permanente haarkleur.

In permanente haarkleuring, zoals Redken Color Gels Lacquers of Redken Chromatics, werken kunstmatige kleurstoffen samen met het natuurlijke pigment van het haar om een uiteindelijke haarkleur te creëren.

Lighteners.

Oproep aan alle blondines! Of je nu blond wordt gemaakt, blond haar wilt behouden of de blondine die je bent geworden wilt blijven omarmen, met de blond color technieken van GWENN. ben je op de juiste plek. Gezond haar staat bij een oplichting van GWENN. altijd centraal.
GWENN. gecreëerd vol passie, liefde en plezier voor het kappers- en schoonheidsvak. Een salon van deze tijd waar je terecht kunt voor zowel dames als heren.
Copyright © 2023 GWENN. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram